-->

2012. június 10., vasárnap

Minden írásom egy helyen

Írásaim jegyzéke




Deana alkotásai


Fanfictionök:
Equinox ~ Napéjegyenlőség
Bella végül megadja magának a boldogság lehetőségét Jacob Black oldalát, bár Volterrában megmentette Edward életét. Évekkel később megszületik Bella unokája, Sarah Black, aki nemcsak ugyanolyan szép, mint hajdan nagymamája, de makacsságát is örökölte. Amikor meghalnak Sarah szülei, egyetlen még élő rokonához kerül: nagybátyja, Ephraim Black veszi magához a néhai Swan házba. A lány La Pushból Forksba költözik és megpróbál felejteni. Csakhogy a visszaköltöző Cullenek újra a képbe kerülnek... akárcsak a bosszúszomjas Viktória és a törvényt betartatni kívánó Volturi. Hogy mi lesz e történet vége és Sarah vajon ép bőrrel megússza-e a dolgot? Ez még a jövő zenéje...

Elfújta a tornádó
2010-ben járunk, azonban mégsem a Földön vagyunk. Egy rejtélyes helyen vagyunk, Oz világában. Történetünk főhősnője ARIEL a 19 éves egyetemista, aki egy tornádóval érkezik meg Oz Földjére. Barangolása során Menekültté válik, üldözik, majd elfogják. Egy rejtélyes férfi, DIESEL menti meg a bűnöző bandától, de valójában a férfi is e világ alvilágához tartozik, a legjobb szerelő a környéken. Durva, erőszakos és időnként bunkó stílusa ellenére valamit meg tud mozgatni belsőjében a lány, így magának követeli és fogva tartja a lakásán. Kettejük kalandos egymásra találásának története ez.

Kísért a múlt
Mi történik akkor ha mindaz, amit fikciónak hittünk, valósággá válik? Mi történik, ha mi magunk sem vagyunk képesek elhinni ábrándjaink a múlt visszatükröződései? Erzsébet megszállott fanatikusa kedvenc sorozatának a "Ki vagy Doki?"-nak, így gondolkodás nélkül vág bele egy minden képzeletet felülmúló kalandba; amikor olyan információkra bukkan, melyek szerint a Doktor nem csak hogy létezik, de egyenesen a Földön bujkál a Dalek faj elől. Az már csak hab a tortán, hogy kiderül nem ő az egyetlen időlord, aki emberré válva tengeti napjait köztünk. Vajon Erzsébet sikerrel jár? Képes lesz visszahozni a Doktort, mielőtt túl késő lenne? Vagy a Föld ezúttal nem fog megmenekülni?

Saját történetek:
Burning For You ~ Érted égek
Adott egy lány, akinek fogalma sincsen arról, hogy milyen különleges. Legfeljebb csak sejti, hogy ő más merőben mint a többiek. Egy nap, egy rejtélyes idegen menti meg gyilkosai karmából és vigyáz rá ezután. De vajon mindezt önzetlenül teszi? Vagy ő is csak fel akarja használni a lányt a céljaira? És miért érzi úgy Athaleia a közelében mindig, hogy majd szétveti a vágy?


Power Of Love ~ A szerelem ereje
Azt mondják, a szerelem lehet elsöprő erejű, tiszta, életeket megváltoztató, felkavaró, felemelhet a mennyekig, de a pokol legmélyebb bugyraiba is taszíthatja azt, aki szeret. S nem egyszer mindezt egyszerre teszi, mint az én történetemben. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer magam is megtapasztalom ezt a földöntúli érzést, egy nem e világi lény oldalán. De vajon a szerelem ereje elég ahhoz, hogy ne a sötét győzedelmeskedjen?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése